Algemene voorwaarden

Met uw betaling aan Lous Rouquets bevestigt u met de hieronder beschreven voorwaarden akkoord te gaan.

1. Reserveren
Voor de gîte hanteren wij in het hoogseizoen een minimale verblijfsduur van 7 nachten (zaterdag tot zaterdag). U kunt telefonisch, via de internetsite, of schriftelijk reserveren. De reservering is pas definitief na ontvangst van 30% van de totale huursom binnen twee weken na de datum van reservering en nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Het restant van de huursom dient 6 weken vóór aankomstdatum voldaan te zijn. Bij reservering binnen 6 weken voor aankomstdatum dient de totale huursom direct betaald te worden. Het bedrag kan worden overgemaakt op IBAN FR76 1254 8029 9842 3328 3150 425, BIC: AXABFRPP op naam van A. Grondsma. Wij verhuren niet aan groepen jongeren.

2. Annulering
Hoe spijtig ook, het kan voorkomen dat de geplande reis naar Frankrijk, door onverhoopte omstandigheden niet door kan gaan. Wij adviseren u daarom een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Dit voorkomt onverwachte kosten op het moment dat het al vervelend genoeg is dat uw verblijf bij ons niet door kan gaan. De annulering van een reservering dient schriftelijk en gedateerd te gebeuren. Bij annulering door de huurder tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode wordt 30% van de totale huursom in rekening gebracht. Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode is de volledige huursom verschuldigd.

3. Aansprakelijkheid huurder en waarborgsom
Tijdens het verblijf is de huurder volledig aansprakelijk voor het gehuurde huis, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren. Schade veroorzaakt door uw toedoen en/of door uw reisgenoten/gasten, dient geheel door u vergoed te worden aan de verhuurder. De borg van € 300,00 dient bij aankomst contant voldaan te worden. Wij hebben geen mogelijkheid voor betalingen met PIN- of creditcard. Bij vertrek ontvangt u de borg terug, met aftrek van onvoorziene kosten zoals beschadiging van goederen of meubilair.

4. Aansprakelijkheid
Lous Rouquets kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel, van welke aard dan ook (inclusief het zwembad), berokkend aan of door de huurder.

5. Maximale bezetting en huisdieren
Het is niet toegestaan, zonder uitdrukkelijke toestemming van de verhuurder, met meer dan het bij de reservering opgegeven aantal personen te overnachten. Huisdieren zijn alleen  in overleg toegestaan.

6. Aankomst
Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom. U heeft betaald voor uw accommodatie inclusief: eindschoonmaak,  opgemaakte bedden, hand- en keukendoeken, water, elektra (gelieve zelf voor handdoeken voor het zwembad te zorgen) en toeristenbelasting.

7. Roken
Buiten op het overdekte terras, kunt u heerlijk genieten van uw rokertje.  In het huis is het niet toegestaan om te roken.

8.Vertrek
Op de dag van vertrek wordt u verzocht het huis veegschoon op te leveren; aanvegen, meubilair terug zetten, afwas gedaan, vaatwasser leeg, afvalbakken geleegd. Voor uw vertrek (uiterlijk om 10.00 uur) zullen wij samen met u het huis controleren.