LOUS ROUQUETS

Chambres d’hôtes

In het voor- en naseizoen kunnen de kamers als chambres d'hôtes geboekt worden. Het huis  heeft 1 kamer en suite en een aparte slaapvleugel met 3 slaapkamers en 1 badkamer, beiden met een eigen ingang. Voor een plezierig verblijf is een goede nachtrust onontbeerlijk. De kamers zijn voorzien van goede boxspring bedden, opgemaakt met fijn bedlinnen.

Het uitgebreide ontbijt serveren wij buiten op het overdekte terras of in de grote eetkeuken. In het huis ligt een pakket met informatie over onze accommodatie en de omgeving.

LOUS ROUQUETS

Faciliteiten

Voor het zetten van een kopje koffie of thee kunt u gebruik maken van de keuken. In de royale en sfeervolle woonkamer kunt u tv kijken (incl. Nederlandse zenders), film kijken via de Blue ray speler, muziek luisteren of een boek lezen uit onze bibliotheek. Voor het contact met thuis of werk is er gratis WiFi.

Voor beschikbaarheid kunt u ons bellen of mailen.

LOUS ROUQUETS

Slaapkamers

Rechts ziet u de verschillende slaapkamers.

Een 2 persoonsslaapkamer(180x210) en suite . In de slaapvleugel bevindt zich een 2 persoonsslaapkamer (160x200) met wastafel, een 2 persoonsslaapkamer (2x90x200)  een 3 persoonsslaapkamer (3x90x200), een apart toilet en een tweede badkamer.

Cele Vakantiehuis Frankrijk LousRouquets
Vleugel Vakantiehuis Frankrijk LousRouquets
Slaapkamer LousRouquets
Slk Vakantiehuis Frankrijk LousRouquets
Lot Vakantiehuis Frankrijk LousRouquets
badkamer
arrow_back arrow_forward