Het huis heeft 1 kamer en suite en een aparte slaapvleugel met 3 slaapkamers en 1 badkamer, beiden met een eigen ingang. Voor een plezierig verblijf is een goede nachtrust onontbeerlijk. De kamers zijn voorzien van goede boxspring bedden, opgemaakt met fijn bedlinnen.

Het uitgebreide ontbijt serveren wij buiten op het overdekte terras of in de grote eetkeuken. In het huis ligt een pakket met informatie over onze accommodatie en de omgeving.

Voor het zetten van een kopje koffie of thee kunt u gebruik maken van de keuken. In de royale en sfeervolle woonkamer kunt u tv kijken (incl. Nederlandse zenders), film kijken via de Blue ray speler, muziek luisteren of een boek lezen uit onze bibliotheek. Voor het contact met thuis of werk is er gratis WiFi.

’s Avonds kan er – indien gewenst – worden meegegeten. Graag wel even van te voren aangeven.
Voor beschikbaarheid kunt u ons bellen of mailen.

Slaapkamers

Célé; Kamer op de begane grond met een bed van 180 x 210 en directe toegang tot de tuin. Aangrenzend een badkamer met douche, toilet en wastafel.

foto cele

Een aparte slaapvleugel op de begane grond met twee 2-persoonskamers en een 3-persoonskamer. De gezamenlijke badkamer is uitgerust met douche, toilet en wastafel.
gang

Garonne; Kamer met een bed van 160 x 200 met een wastafel en directe toegang tot de tuin.

slaapkamer Garonne

Tarn; Kamer met twee bedden van 90 x 200 en directe toegang tot de tuin.

Lot; Kamer met een stapelbed en een 1-persoonsbed en directe toegang tot de tuin.
foto lot