ACTIVITEITEN

Fietsen

Het licht glooiende landschap van de Tarn-et-Garonne biedt uitstekende mogelijkheden tot het maken van fietstochten voor de geoefende fietser.

Wilt u liever fietsen zonder heuvels dan kan dat heel goed in Moissac langs het Canal du Midi (hier kunt u bij het kanoverhuurbedrijf ook fietsen huren). Langs het gehele kanaal loopt een mooi autovrij fiets/wandelpad.

In Moissac gaat het Canal du Midi door middel van een bijzonder fraai, historisch aquaduct dwars over de rivier de Tarn heen.

ACTIVITEITEN

Zwemmen

In Montcuq is er het plan d’eau Saint-Sernin en bij Montaigu de Quercy het plan d’eau des Chênes met waterfietsen, spelmogelijkheden voor kinderen en een zandstrand.

ACTIVITEITEN

Wandelen

Voor ieder type wandelaar hebben wij passende wandelingen beschikbaar. Het is ook mogelijk om een stuk van de route Santiago de Compostella te lopen, deze loopt bijna langs Lous Rouquets.

ACTIVITEITEN

Kanoën

Informatie hierover kunt u vinden in de informatiemap in het huis.

ACTIVITEITEN

Golf

Op 10 km afstand ligt een mooie 9 holes golfbaan in een heuvelachtige omgeving. Baan : 9 holes, 5244 m, par 70, slope 133 Het hele jaar door geopend. Golfdesroucous.com

Of iets verder (25 km van Lous Rouquets) in Valence d’Agen een 18 holes golfbaan. Baan: 18 holes, par 70, 2x5734

Golf Club d'Espalais, L'Ilôt Espalais golfespalais

Verder zijn er golfbanen in Cahors en Montauban.