LOUS ROUQUETS

Over ons

In de Quercy Blanc, in zuid-west Frankrijk in het departement Tarn-et-Garonne, ligt op 5 km afstand van Lauzerte, een dorp met alle voorzieningen, het plaatsje Saint Amans de Pellagal. Hier vindt u Maison Lous Rouquets. In november 2013 hebben wij, Arno en Marga Grondsma, dit domein gekocht. Het terrein is 1,25 ha groot, heeft 2 huizen en een verwarmd zwembad. We werden verliefd op de typische bouwstijl van deze streek, de rust (hier is het nog echt stil), ruimte en het uitzicht.

LOUS ROUQUETS

Faciliteiten

Waarom twee huizen? Omdat wij nu de mogelijkheid hebben om van één huis een vakantieverblijf te maken en hiermee in ons geliefde zuid Frankrijk een andere invulling aan ons leven te geven. Vanuit onze eigen ervaring weten wij hoe het is om een vakantieverblijf te huren dat als een warme deken om je heen zit. Een huis, dat naast kwaliteit en comfort, zoveel ruimte en privacy biedt zodat het ook met een groot gezelschap fijn verblijven is. Een huis waar u alleen uw persoonlijke spullen mee naar toe neemt, omdat de rest er allemaal is. Een huis waar in het voor- en naseizoen de kamers als chambres d'hôtes geboekt kunnen worden. Kortom, een heerlijk vakantieverblijf!

Bent u benieuwd naar onze belevenissen, lees dan meer op onze nieuws pagina. Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze gasten, kijk dan op Zoover.

LOUS ROUQUETS

Slaapkamers

Het huis heeft 1 slaapkamer en suite en een aparte vleugel met 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Alle kamers hebben directe toegang tot de tuin.

Cele Vakantiehuis Frankrijk LousRouquets

Kamer met toegang tot de tuin. Aangrenzend badkamer met douche, toilet en wastafel.

Vleugel Vakantiehuis Frankrijk LousRouquets

Aparte slaapvleugel met twee 2-persoonskamers en een 3-persoonskamer.

Slaapkamer LousRouquets

Kamer met een bed van 160 x 200 met een wastafel en toegang tot de tuin.

Slk Vakantiehuis Frankrijk LousRouquets

Kamer met twee bedden van 90 x 200 en toegang tot de tuin.

Lot Vakantiehuis Frankrijk LousRouquets

Kamer met een stapelbed en een 1-persoonsbed en toegang tot de tuin.

arrow_back arrow_forward